Voor het allerbeste begin...

Tijdens je zwangerschap werken aan je persoonlijke ontwikkeling is fantastisch voor jou en je kind! Jullie worden er alle twee zoveel wijzer van!

Luisteren naar en meer vertrouwen in je lichaam

Jouw lichaam is wijs, je hoofd wil het nog wel eens eens ingewikkeld maken.

Ontspannen blijven tijdens de bevalling en alle sensaties

Een bevalling is een blijft een bevalling. maar hoe omarm je de sensaties in je lichaam en hoe kun je daar nu ontspannen in blijven?

Op een dieper level contact met je kindje

Wanneer je duikt in de belevingswereld van je kindje zul je misschien wel hele andere keuzes maken.

Meer in je zachte vrouwenkracht zijn

Jouw vrouwelijke oerkracht in immens en gevreesd voor eeuwen, het is tijd om dat terug te claimen in alle zachtheid.

luisteren naar en in contact komen met je intuïtie

Meer bewustwording op je intuitie zodat je er meer mee kunt gaan werken. Zeer handig tijdens je zwangerschap en bevalling maar ook zeker daarna

met gemak de beste keuzes voor julliezelf maken

Helderheid in wat goed is voor jou en jullie kan in deze fase erg lastig zijn. Om een goed gevoel over te houden aan de geboorte van je kind is dit wel mega belangrijk.

Hormonen zijn fantastisch en doen veel goeds tijdens zwangerschap en bevalling. Maar wanneer deze uitbalans zijn geraakt gaandeweg onze levens kunnen we daar behoorlijk last van krijgen tijdens maar ook zeker na de zwangerschap, dit kan veel meer in balans!!

Babies Best Beginning en haar Missie...

Babies Best Beginning is er voor zwangeren die meer bewustwording willen, meer contact met zichzelf en hun kindje en die vol vertrouwen naar een ontspannen bevalling toe willen. 


Vrouwen die voelen dat het een mooi moment is om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken tijdens hun zwangerschap, gaan ervaren hoe enorm krachtig en intuitief dat kan zijn.  


Het concept van Babaies Best Beginning is uniek omdat het in mijn beleving het beste van alles bevat. De coaching gepaard gaat met ontspanningsbehandelingen waardoor je veel sneller tot je eigen wijze kern komt en veel meer in balans zult zijn! Dit in combinatie met de juiste kennis over het barende lichaam, ontspannings- en ademhalingstechnieken en prachtige meditaties!


Waarom ik dit doe? Omdat het mij zelf enorm veel heeft gebracht! Als baby in mijn moeders buik en tijdens mijn eigen geboorte ervoer ik veel spanning en angst. En ondanks ik in een warm en liefdevol gezin ben geboren is dit iets wat ik bij me draag. Hoe had ik ik het leven gestaan wanneer mijn moeder veel vertrouwen had en ontspannen kon blijven tijdens mijn geboorte?


Toen ik 4 jaar geleden zelf zwanger was ik gelukkig al bewust van de impact die een geboorte heeft op een mens zijn of haar leven. Dus was ik vastbesloten de geboorte van mijn dochter anders te laten verlopen. Gaandeweg mijn zwangerschap kreeg ik meer bewustwording en inzicht in zwangerschap, bevalling en geboorte. Ik ben mezelf gaan trainen om snel en makkelijk in ontspanning te komen en te blijven. De kennis die ik kreeg en het vertouwen in mijn lichaam, mijn baby en moeder natuur hielpen mij rustig te blijven tijdens de geboorte van onze eerste.


Tijdens de zwangerschap van onze tweede dochter ben ik me nog meer gaan verdiepen in mijn lichaam en met name het energetische stuk. Ik ben veel (onbewuste) angsten en beperkende gedachten gaan opruimen. Ik ben een coach gaan opzoeken, zij gaf mij ook ontspanningsbehandelingen die veel ruimte in mijn lichaam gaven .


Ik heb tijdens die zwangerschap ook besloten het roer om te gooien en het beeld en de beleving van zwangerschap en geboorte onder de vrouwen positief te veranderen. Het is mij gelukt dit beeld te veranderen en daardoor zijn mijn bevallings-ervaringen anders veel positiever verlopen. Ik weet zeker dat dit enorm veel vrouwen een fijnere, kalmere, mooiere belevenis van de geboorte van hun kindjes zal geven. En dit gevoel zal ze sterken voor de rest van hun leven ipv de mogelijke geboorte trauma's die ze oplopen. Ook zullen hun babies de beste start ervaren waardoor ze veel ontspannener in het leven staan en meeer (zelf)vertrouwen hebben.


Ik ben hier zo van overtuigd dat het jou gaat helpen dat ik zeker weet dat ik dat we hier mee het leven op aarde een stuk aangenamer maken. Een bewuste, kalme geboorte gaat bijdragen aan een hoger bewustzijn op aarde. Het aller belangrijkste is dat het gaat op jouw manier. Zoals jij het wilt. Met de juiste informatie en nog belangrijker met de juiste focus en energie want als de focus van een informatieavond ligt op medicatie zoals pijnstilling dan is het niet gek dat we een stijgende lijn zien in de vraag naar medicatie.Omschrijf kort en concreet wat je bedrijf doet, voor welke doelgroep je er bent, welke problemen je oplost en met name wat jouw bedrijf / product uniek maakt. Het doel van dit gedeelte is om autoriteit en betrouwbaarheid uit te stralen. Maak deze tekst persoonlijker en aantrekkelijker door je drijfveer en de daarbij behorende missie te omschrijven. Wat is jouw massive transformation purpose? Waarom doe jij wat je doet?

Door de speciale ontspanningsbehandelingen zullen je hormonen veel meer in balans komen, je zal inzien dat ze met en voor je werken!

Ik heb de mooiste geboorte gehad die ik me maar kon wensen: Mijn moeder was ontspannen in een warm bad, ze had alle vertrouwen, ik kwam op mijn eigen tempo, ik mocht meteen bij haar op de borst en na even uitrusten, een heerlijk slokje verse melk!


Esmé van Haaster

De bevalling was heftig, ik weet zeker dat ik volledig in paniek was geraakt als ik dit niet had geweten en had ervaren. Nu ben ik ondanks alle sensaties evengoed rustig kunnen blijven, mijn baby is kalm geboren. Nathalie 

De inzichten tijdens dit traject waren ontzettend verhelderend. Niet alleen heb ik meer bewustwording over de zwangerschap en de geboorte gekregen ik ben ook weer een heel stuk verder met mijn persoonlijke ontwikkeling, super waardevol. Ik voel me krachtiger als moeder en als vrouw.

Ide Alcust

Dit is wat je krijgt wanneer wij gaan samenwerken en jij je gaat voorbereiden op het beste begin van je baby:

5 zeer waardevolle coaching- en ontspanningssessies 1 op 1 met mij

waar we veel contact maken met je kindje - jij je lijf beter leert kennen - ontdekt hoe je contact met je intuitie maakt  -  bij je eigen kracht leert komen en sterker in je schoenen gaat staan - zal weten wat belangrijk is voor jou 


een prachtig werkboek

met oefeningen ter voorbereiding op de 1 op 1 sessies - inzichten voor je persoonlijke ontwikkeling - bewustwording op je zwangerschap en het geboorte proces - je gaat een persoonlijk geboorte plan maken 

Een positief beeld over bevallen

Je krijgt er zin in! Het is zo waardevol wanneer je vertrouwen hebt in je eigen kunnen, het geboorte proces, je baby, partner en zorgverleners! Natuurlijk zijn we blij met de profecio


Meditaties voor ontspanning, vertrouwen en inzicht

Probeer zo kort en concreet mogelijk de voordelen van dit speerpunt / unique selling point van je product of dienst te omschrijven. Waarom is dit belangrijk? Wat levert het jouw klant op? Welke 'pijn' voorkomt jouw product bij je doelgroep? Waarom is dit onderscheidend met het aanbod van je concurrentie?


Om een fijner leven op aade te krijgen moeten we eerst gaan kijken naar de manier waarop we geboren worden!

Overtuigd? Start vandaag nog!

BONUS

Als jij denkt dat het allemaal om het beste begin van je baby gaat dan heb je het mis! Het gaat namelijk ook of misschien nog wel meer om het beste begin voor jou als nieuwe moeder. Als het met de moeder lekker gaat gaat het met je baby ook veel lekkerder. Als moeders niet lekker gaat en elk huiltje is teveel. dan kan ze er niet zijn voor haar kindje zoals hij nodig heeft. 

Dit is wat het je gaat opbrengen:


 • Je gaat opruimen in lichaam en geest
 • Positieve mindset over bevallen, je krijgt er zin in
 • Technieken om rustig en kalm te blijven tijdens de begoorte
 • Vertrouwen in je lichaam
 • Leren luisteren naar je intuitie
 • Goede eigen keuze maken
 • Vertrouwen hebben in het geboorte proces hoe die ook mag verlopen
 • fijnere relatie met jezelf
 • een fijnere relatie met je partner
 • een sneller herstel


Wat de meeste vrouwen ervaren voor, tijdens en na de geboorte van hun kindje:


 1. Angst voor de bevalling
 2. onbewuste keuzes
 3. Laten leiden door andermans ervaringen en verhalen
 4. oppervlakkig contact met hun buikbaby


Dit is wat ze ook kunnen ervaren: • Vol vertrouwen de bevalling in
 • Bewuste keuzes
 • dicht bij zichzelf blijven 
 • diepgaand contact met hun buikbaby


50%

Discount

50%

Discount

50%

Discount

50%

Discount