Jij zit in zo'n bijzondere, unieke, krachtige,  kwetsbare fase in je leven...

Ik hoop dat je dit beseft en ondersteun je er graag in!

Wat een bizarre tijd zitten we met z'n allen in, met dat corona virus, en dat ben je ook nog zwanger! Het is voor jou en je kindje nu belangrijker dan ooit om ontspannen te blijven en niet te veel mee te gaan in de gevoelens van angst. Wat jij hebt te doen is om ontspannen te blijven, je te verbinden met het kindje dat in jou groeit en vertrouwen te hebben in hoe de uitkomst ook zal zijn.  


Stress tijdens je zwangerschap heeft invloed op gedragspatronen later in het leven van je kind. En hoewel je heus niet alleen maar relaxt kan en hoeft te zijn, is het wel belangrijk dat je hier bewust mee omgaat en regelmatig ontspannende momenten voor jullie zelf inlast. Dagelijks 15 tot 20 minuten mediteren en bewust verbinding maken, maakt echt al een verschil!

Dit is het mooiste geschenk voor jou en je kindje!

Ontspanning en verbinding maken met je kindje is echt het beste wat je kan doen, oh en goed eten, lekker slapen en bewegen in de buitenlucht natuurlijk ook :-) Om je even een duidelijk overzicht te geven wat de meditaties oa voor je kunnen doen zie je hier:


  • Ontdek hoe je contact kunt maken met je eigen lichaam en je kindje, om de bewustwording te vergroten en de band tussen jullie alvast te versterken
  • Ervaar diepgaande ontspanning na de meditaties
  • Ontdek hoe je ontspannen blijft in hevige situaties, dus ook tijdens een bevalling
  • Ervaar je zwangerschap op een dieper niveau.
  • Hoe je jouw angsten de baas kunt worden en de bevalling met vertrouwen kunt ondergaan
  • Voel hoe je vertrouwen krijgt in je lichaam en het geboorte proces
  • Ontdek hoe je de zorgen over de bevalling en het moederschap kunt loslaten en de bevalling vol ontspanning en vertrouwen tegemoet gaat!
  • Leer te vertrouwen in je lichaam en moeder natuur.
  • Maak diepgaande verbinding met je intuïtie

Hoe fijn is dat allemaal!


En dan krijg je daar nu een Prachtig ZwangerschapsJournal bij cadeau! Gewoon omdat onze premier heeft gezegd dat we wat liever mogen zijn voor elkaar :-) En omdat ik het jullie zo gun ,en omdat ik weet hoe fijn het is!

Heel fijn. Je hebt een fijne rustige stem. Je hebt mooie thema's uitgekozen en de meditaties lopen lekker. Wat je zegt raakt me vaak diep.

Maaike

Het zijn fijne rustgevende meditaties. Heerlijk dat contact met mn kindje en het geeft je toch ook een andere kijk over hoe de geboorte kan verlopen.

Rianne

De meditaties zorgen voor binnen een paar minuten voor totale ontspanning en fijn om echt met je kindje bezig te zijn. Een heel fijn rustpunt tijdens de dag! 

Monica

 Een prachtige combinatie voor diepgang, contact met je kindje en bewustwording in je zwangerschap

Meditatie serie

Dit is een 11-delige Meditatie serie. Deze kun je op elk gewenst moment beluisteren en is enorm helpen voor cantact meken met je kindje en je lichaam. Jij zit in zo'n bijzondere, unieke, krachtige,  kwetsbare fase in je leven. Ik hoop dat je dit beseft en wil je er graag in ondersteunen dit optimaal te beleven.   

Zwangerschaps Journal

Samen met de meditaties helpt deze journal je met het diepgaander beleven van je zwangerschap, op de voorbereiding en de komst van jullie kleintje. Er staan mooie opdrachten in voor ontspanning, vertrouwen en inzicht.
€ 46,95
€ 27,-

Meditatie Serie 

Met gratis de Zwangerschaps journal twv € 19,95. Een prachtige combinatie tijdens je zwangerschap.