Snel weer in je eigen kracht na de bevalling

En dan ben je mama...

En dat is niet niks...

Je wilde graag zwanger worden, je hebt er alles aan gedaan om een zo fijn mogelijke zwangerschap te ervaren, en je bevalling ging ook best goed of helemaal niet. EN dan ben je mama... Het moederschap kan je overvallen. Je hormonen zijn nog niet in balans. Je leven is totaal veranderd.

UIt eigen ervaring weet ik dat dat die eerste weken of zelfs maanden lang niet altijd rooskleurig zijn. Ik ervaarde bij mijn eerste dochter zelfs regelmatige dondrwolken en spookhormonen. Hier was ik totaal onvoorbereid op. Ik had me toch goed voorbereid? Ja, op een ontspannen zwangerschap en een bevalling vol vertrouwen, maar het hele leven daarna overviel me nogal. 

Soms is het gewoon even ontzettend pittig...

Het is net zo belangrijk om ook na je bevalling aan jezelf te werken. Wanneer jij een relaxte moeder bent, die lekker in haar vel zit, goed rust kan nemen en daardoor energieker bent. Echt daar profiteerd iedereen in je gezin van. Allereerst natuurlijk je baby die zijn voeding en geborgenheid de eerste tijd van jou krijgt. Trek je het allemaal even niet en voel je je gestressed dan neemt je melkproductie af en kun je waarschijnlijk niet relaxt reageren op het huilen van je kindje waardoor je niet reageert als een stabiel persoon die veiligheid kan bieden. Hierdoor zal je kindje nog harder huilen omdat ze zo gevoelig is voor jouw stemming. Je kindje creeerd in die eerste maanden al een blauwdruk voor zijn of haar leven. Is het hier veilig? Kan ik me uiten? Krijg ik wat ik nodig heb of zijn er tekorten?   


Aandacht besteden aan de borstvoeding die wel of niet lekker opgang komt, ik help je daar ook een fijne draai aan te geven!

Ook je andere kinderen en partner hebben er baat bij dat jij als spil van het gezin zo snel mogelijk weer in je eigen fijne kracht komt te staan. Waar ik overigins niet mee bedoel dat je na een paar weken als een 'speedy gonzalez' weer door het leven raast. Maar gewoon je fijne ik kan zijn, genietend van wat echt bijzonder is. 


Hoe kom je nu zo snel mogelijk weer in je eigen kracht en energie

zodat je er veel beter voor je kleintje kunt zijn die jou in totaliteit zo hard nodig heeft?

Dus wil jij:


 • Zelf een beetje op adem komen in deze turbulente tijd?
 • Rustig en liefdevol kunnen blijven wanneer je kindje aan het huilen is?
 • Het moederschap kunnen omarmen?
 • Aandacht geven aan jezelf? 
 • Zo snel mogelijk je hormonen weer onder controle hebben?
 • Je weer lekker fit en energiek voelen?
 • Sterk, in je kracht en liefdevol blijven?
 • Vol vertrouwen voelen welke richting JOUW leven op kan gaan?
 • Gewoonweg even de tijd voor jezelf en diepe ontspanning ervaren?
 • De regie van je leven terug nemen?
 • Een fijne bostvoedingsperiode?

Neem dan snel contact met me op!

Naast de behandeling is er ook ruimte voor vragen en coach ik je naar je eigen intuitieve wijsheid. Jij weet immers allang wat het beste is voor jezelf en je kindje!


Dit traject zal je bewuster maken van je grenzen, het creeert rust, ontspanning en ruimte waardoor je weer in beweging komt. Meer energie hebt en je je krachtig voelt. Je voelt je weer heel en volledig jezelf.

Bel voor een intake en eerste sessie, waarna we een persoonlijk afgestemd traject starten. (Sessies op locatie valt ook onder de mogelijkheden, net als je pasgeboren kindje meenemen).

Nelleke:  0620079282

Wil jij graag het terug in je kracht traject starten?

Meld je aan via onderstaand contact formulier (binnenkort beschikbaar) waarna ik telefonisch contact met je opneem om de datums te bespreken. Direct bellen mag ook!

Je kan op elk gewenst moment met dit traject starten. Van een week na de geboort tot 5 jaar na de geboorte. 

Kies uit deze opties

5 sessies a 1,5 uur incl. oppas voor je kleintje tot 12 mnd; €597,- (sessie aan huis is €25,- extra per sessie en excl. reiskosten van €0,25 per km)

Herstel van je superpower werkt het beste met een aantal sessies. Uit ervaring is gebleken dat 5 behandelingen nodig zijn om tot de diepere lagen te komen en blijvende resultaten hebben