Ontspanningsbehandeling

Ontspannen, genieten en ook opruimen en loslaten tijdens de sessies.
Een must voor tijdens je zwangerschap, gun het jezelf en je buikbaby!  

Maak een afspraak

Je lichaam kun je zien als je computer en je mind als het besturingssysteem. Wanneer er te veel tabladen openstaan loopt je systeem niet meer zo lekker en loopt je computer uiteindelijk vast. Dit zien we in deze maatschappij vaak gebeuren en ik heb er ook alle ervaringen mee. Door al die openstaande tabbladen krijg je moeite met het luisteren naar je eigen intuïtie. Het maken van de juiste keuzes worden lastig. Je laat je vaak en makkelijk beïnvloeden door de meningen of goed bedoelde adviezen van anderen... Die eigenlijk helemaal niet bij jou passen.


Nu je nieuw leven binnen in je draagt is dit misschien wel een van de belangrijkste periodes in je leven om eens flink op te ruimen in je systeem. Overbodige tabbladen te sluiten en weer intunen op jouw eigen waarheid. Je eigen keuzes maken die goed zijn voor jou en je kindje en niet voor anderen. 


Bewust leren loslaten wat niet (meer) voor je werkt en weer in je eigen kracht komen staan is een belangrijk onderdeel voor het beste begin van je baby en jou als newborn moeder.


In een kortdurend traject van minimaal 3 ontmoetingen gaan we hier mee aan de slag. 


Maak een afspraak om direct te starten of voor een korte kennismaking.

Kennismaking incl. intake 30 minuten: € 25,-

Traject 3 x 60 minuten: € 175,-

Of €60,- per uurMaak meteen een afspraak