Zwanger!

Leuk, bijzonder, spannend of ook gewoon eng?

Het is het allemaal! Er gaat een wereld voor je open en die kan overweldigend zijn. Je lijf veranderd, je hormonen gaan aan de wandel, je hoofd loopt over, iedereen heeft tips en de commercie overspoeld je volledig (met heel veel onzin). Hoe blijf je nu bij jezelf, hoe luister je en vertrouw je op je eigen intuïtie. En hoe kun je veilig aan je zelf werken, angsten en beperkende overtuigingen uit de weg ruimen zodat je in alle openheid, vertrouwen en ontspanning een zo natuurlijk mogelijk bevalling kunt krijgen?!

Je hoeft dat niet alleen uit te zoeken!

Je kan van jezelf weten dat je angstig bent over je bevalling, dan hoop ik dat je weet dat je er mee aan de gang kunt en eigenlijk ook moet gaan. Het is naar mijn idee de belangrijkste ervaring uit een vrouwenleven (de transformatie naar moederschap). Niet alleen zet je een nieuw leventje op de wereld maar je word zelf ook opnieuw geboren. Een geboorte blijft je leven bij. Wanneer je er goed op terug kunt kijken voel je vertrouwen in je lichaam, je kunt echt een shift maken in hoe je naar je zelf kijkt.

Ook wanneer je niet direct angstig bent over je bevalling kan er heel wat onbewuste dingen in jouw lichaam opgeslagen liggen waardoor het een goed moment is om aan jezelf te werken. Dit was bij mij met ons tweede kindje het geval. De eerste bevalling was goed gegaan dus had zeker mentaal het vertrouwen dat alles wel weer goed zou gaan. Toch voelde dat lang niet altijd zo. Door met onbewuste processen aan het werk te gaan heb ik blokkades kunnen opruimen, dingen uit het verleden kunnen loslaten zodat ik nog meer ontspannen en vol vertrouwen was in deze bevalling.

Het heeft zich geuit op alle manieren. Ik heb een fijne zwangerschap gehad. Ik heb bewust en heel helder rigoureuze keuzes kunnen maken die bepalend zijn voor de rest van mijn en ons leven. Ik heb heel goed kunnen luisteren naar mijn intuïtie waardoor ik goed naar mezelf en mijn wensen heb kunnen luisteren zonder dat ik me heb laten beïnvloeden door wat de media, commercie en mensen uit mijn omgeving. Wat een verademing is dat! Ook is onze dochter ontspannen gestart met haar leven en dat zien we ook nog dagelijks bij haar terug (en ja ze huilt ook wel eens :-)).

Onbewuste overtuigingen kunnen behoorlijk in de weg zitten, ben jij je daarvan bewust? Mijn moeder had een moeilijke bevalling van mij. Mijn hele leven had ik dan ook onbewust de overtuiging dat een bevalling hels zou zijn... tot ik zelf voor de eerste keer zwanger was en een helder momentje had en er mee aan het werk ging. Halleluja!

Dus wil jij je zwangerschap ervaren op de volgende manieren:

  • Goed naar je intuïtie (leren of blijven) luisteren
  • Zonder angsten richting je bevalling gaan
  • Vertrouwen hebben in je lichaam
  • Volledig kunnen ontspannen
  • Blokkades en belemmeringen opheffen
  • Goed contact maken met het kindje in je buik
  • Goed je lichaam leren voelen
  • Handvatten krijgen voor een zo fijn mogelijke bevalling

Bel, app of mail me voor een intake zodat we dit traject persoonlijk kunnen afstemmen. Je kunt hiermee beginnen tijdens het allereerste begin van je zwangerschap (of zelfs voor je zwangerschap). Een goed begin is het halve werk en dit traject maakt een enorm verschil!

Nelleke: 0620079282

nelleke@babiesbestbeginning.nl

Wat gaan we doen?

Hoofd, hart en buik met elkaar verbinden. We traceren je problemen en angsten, nemen die weg en gaan opzoek naar je verlangens en intuïtie. Aan het einde van het traject kijk je vol vertrouwen uit naar je bevalling. Voel je je volledig ontspannen, heb je handvatten om tijdens je bevalling ook ontspannen te blijven, hoe deze ook verloopt. Waardoor je de regie over je lichaam en bevalling houd. Je leert en ervaart dit niet alleen voor je bevalling maar het is ook bijzonder waardevol voor de rest van je leven.

We gaan samen een traject aan van minimaal 5 sessies. 4 tijdens je zwangerschap en 1 daarna.

De sessies tijdens je zwangerschap richten we op het maken van ruimte, opschonen van beperkende gedachtes, loslaten van wat je niet dient. We richten ons op het versterken van en het leren luisteren naar je intuitie. Je zult de lichtheid ervaren van diepe ontspanning en hoe je daar ook zelf naar toe kan en we gaan werken aan het vertrouwen. Het vertrouwen dat jij hebt is het basis vertrouwen wat je kindje mee krijgt. Dit is zo’n waardevol proces, waar ieder kind en iedere nieuwe moeder recht op heeft.

De laatste sessie plannen we in de tweede of derde week van je moederschap. Een heftige periode waarin je (en dat weet ik uit eigen ervaring) wel wat ontspanning en vertrouwen kan gebruiken.

De investering voor het beste begin van je kindje en jezelf bedraagd €597,-

Uit liefde voor jezelf en je kleintjes, jullie zijn dit zo ontzettend waard. Het moederschap maakt je prachtig kwetsbaar en sterker dan ooit!


Vul hier het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:

[gravityforms id="1" title="false"]

Het contactformulier is en blijft strict persoonlijk. Ik zal hier uiterst zorgvuldig mee omgaan en nooit aan derden laten zien. Het invullen van dit formulier betekend ook niet dat je bent ingeschreven op onze/een nieuwsbrief. You got my word!