Vertrouwen

Vertrouwen op jouw lichaam en intuïtie

Voel en luister naar je lichaam. Ze is zo ongelofelijk wijs en heeft zoveel kennis in pacht. Zij weet wat het beste is voor jezelf en voor je kleintje met wie je zo innig verbonden bent. Durf te vertrouwen op je oer gevoelens en laat je niet van de kaart brengen door de angsten die doktoren, je omgeving of de media je bewust of onbewust willen mee geven.

Ik begrijp als geen ander dat dat soms ontzettend moeilijk is. De vrouw en haar krachtige gevoelens en intuïtie zijn eeuwen lang onderdrukt geweest, maar wij hebben nu de vrijheid en steeds meer de bewustwording om daar verandering in te brengen. Het is belangrijker dan ooit dat je als krachtige vrouw en moeder gaat opstaan voor deze innerlijke wijsheid.

We moeten dit samen doen als je niet weet waar je moet beginnen of het misschien zelfs wel heel eng vindt, zoek dan vrouwen op die je voorgaan zijn. Laat ze je helpen je oer vertrouwen en instinct weer terug te krijgen.

Er vanuit gaande dat je een gezonde vrouw bent met een gezonde baby.

Nelleke Bontje - Bewuste Geboortewerker. HypnoBirthing® docent - Zwangerschapscoach - En daarnaast moeder van twee prachtige dochters die ik vol vertrouwen een kalme geboorte heb kunnen geven. Mijn zwangerschappen en het moederschap heeft deze missie in mij losgemaakt. Waarbij ik 100% overtuigd ben dat we een betere wereld kunnen creëren met kalme geboortes door ontspannen moeders.
Reactie plaatsen