Mooie filmpjes over tweeling bevallingen

“Alles wat je aandacht en energie geeft, groeit.” Dat is een belangrijk speerpunt in het krijgen van een bevalling die je wenst. Daarom had ik bij mijn eerdere twee bevallingen geen ‘vluchttas’ voor het ziekenhuis. Daarom kijken we zoveel mooie filmpjes tijdens de geboortecursus die ik geef. Alles om je energie en aandacht de goede kant op te sturen.

Dat wil overigens niet zeggen dat je angsten of twijfels er niet mogen zijn, integendeel. Juist door deze te erkennen en verkennen, ze te horen en zien, wonden ze minder sterk aanwezig en verdwijnen ze zelfs. Wees er nieuwsgierig naar en onderzoek ze. Laat ze ze voor wat ze zijn, zonder oordeel of veroordeel. En kijk verder.

Op deze Facebook pagina staat een bijzonder mooi filmpje van een prachtige thuis bevalling van een tweeling, in bad:
https://www.facebook.com/natuurlijketweelingbevalling/

En hier een fotoreportage van een tweeling badbevalling:

Dit zijn de filmpjes van YouTube:

*zucht* Ik wou zo graag, dat ik nu al wist dat wij ook zo’n mooie ervaring gaan hebben. Ik kan me er alleen nog geen duidelijke voorstelling van maken. Of is het eerst geloven, dan zien… Nelleke Bontje?! En kun je beter nu al een visualisatie gaan vormgeven over hoe je graag wil dat het gaat verlopen. En dan niet alleen maar wishful thinking toepassen, maar het ook echt voelen, het ook echt weten, dat dat de uitkomst is. Misschien niet eens het plaatje maar het gevoel, Het gevoel van trots, van weten dat dit hun beste start is. Het gevoel van voldaan zijn, euforisch gelukkig voelen over het verloop van de goede afloop. Een gevoel dat ik herken van de geboorte van Esmé, onze tweede.

Nelleke Bontje - Bewuste Geboortewerker. HypnoBirthing® docent - Zwangerschapscoach - En daarnaast moeder van twee prachtige dochters die ik vol vertrouwen een kalme geboorte heb kunnen geven. Mijn zwangerschappen en het moederschap heeft deze missie in mij losgemaakt. Waarbij ik 100% overtuigd ben dat we een betere wereld kunnen creëren met kalme geboortes door ontspannen moeders.
Reactie plaatsen