8 maanden zwanger

8 maanden zwanger en mijn verlof is gestart. Met dat verlof ook dit nieuwe blog. Ik hou wel van een beetje uitdaging en een goede invulling van mijn dagen. Al heb ik het er de afgelopen week best wel een beetje van genomen, lekker uitslapen en de hele dag bezig zijn met net niks (en toch van alles zoals wassen en poetsen :-p), en toch is het niet echt iets voor mij.

De afgelopen maanden en met name de laatste weken (tussen het net niks doen) google ik steeds naar van alles dat met zwanger zijn en kleine kindjes te maken heeft. Het is bizar wat de online wereld te bieden heeft op dit vlak. En toch voel ik ook de behoefte om mijn ervaringen te delen. Misschien meer als een mooie verzameling van al mijn ervaringen en misschien omdat ik denk dat ik en mijn ondervindingen toch een hele inspiratie zullen zijn voor zwangere vrouwen en jonge moeders.

Niet dat ik het nu allemaal al weet hoor maar ik denk dat ik ik samen mijn grote liefde een hele dosis gezond verstand heb waardoor we door alle bomen evengoed het bos blijven zien! We nemen niet alles maar klakkeloos aan, gaan op onderzoek en kiezen de voor ons beste opties.

Een paar woorden die mij, ons, deze website zullen omschrijven zijn: Helder, vrolijk, positief, energiek, nuchter, spiritueel, lief, kinds, nieuwetijds, wijs en waardevol. De kleur geel past voor mij hier het allerbeste bij. Samen met een super leuk knuffeltje die ik van een vriendin heb gehad voor ons kindje werd ik geïnspireerd en is de naam Little Miss Yellow ontstaan! Ik word er in ieder geval blij van!

Het leven voor mijn zwangerschap

Natuurlijk was ik ook met iets anders bezig voordat de wereld van baby’s voor mij open ging. Namelijk die van een bloemenmeisje. Dat verhaal begint al in mijn moeders buik die haar hele leven bloemist is geweest. Ik ben in het vak gerold en uiteindelijk één van de gezichten geworden van een internationaal platform Flower Factor. Daarnaast heb ik al 6 jaar een website waarop ik blog over bloemen. De wereld van bloemen is een hele mooie wereld waar ontzettend veel schoonheid in omgaat. Het is ook wel een moeilijke wereld omdat het een luxe product is. Bloggen over bloemen en alles wat er gebeurt in mijn bloemrijke leven zul je vinden op deze website Floralist.nl.

Nu met de komst van onze kleine meid is ook mijn interesse wat veranderd en ondanks ik ons meisje af en toe tussen de bloemen zal leggen (en als ze wat ouder is met bloemen laten knutselen) zijn het twee totaal verschillende onderwerpen die ik op geen enkele manier goed samen kan brengen op één website. De lezers van Floralist.nl zijn vaak al lang uit de luiers. En de lezers van LittleMissYellow hebben al genoeg ballen in de lucht te houden met alles wat hen overkomt met hun zwangerschap, hun verantwoordelijkheden als (nieuwe) moeder!

Bloemen blijven een groot deel van mijn leven net als straks ons kindje. Ik heb er zin in!

Nelleke Bontje - Bewuste Geboortewerker. HypnoBirthing® docent - Zwangerschapscoach - En daarnaast moeder van twee prachtige dochters die ik vol vertrouwen een kalme geboorte heb kunnen geven. Mijn zwangerschappen en het moederschap heeft deze missie in mij losgemaakt. Waarbij ik 100% overtuigd ben dat we een betere wereld kunnen creëren met kalme geboortes door ontspannen moeders.
Reactie plaatsen