Babykamer op onze eigen wijze

Ja, we zijn helemaal happy met de babykamer voor onze kleine prinses! Wonend in een grote stolpboerderij hebben we bizar veel ruimte voor een jong gezin. Daar genieten we volop van en beseffen ons ook zeker dat we lang niet alles nodig hebben, maar ja we hebben het er maar mee te doen he… zucht ;-)

Bijvoorbeeld de babykamer, is echt veel te groot voor een mini babytje, zelfs voor een mini mensje van 3 of überhaupt als eenpersoonskamer is die groot. Toen ik nog in Haarlem woonde moest ik het zelfs met veel minder doen voor mijn hele appartement. Maar goed, dit kind heeft gewoon heel veel mazzel.

Heel blij ben ik met deze bank, een erfenis van de vorige bewoners. De grote hoeveelheid opbergruimte onder dit bankje is al fijn. Maar dat ik lekker naar buiten kan kijken, heerlijk kan zitten (nu fantaserend, straks met de baby) op zachte kussens in een fijne omgeving vind ik zo heerlijk. Een mooie plant erbij, wie doet me wat :-)

Babykamer-bankje2

Kinderfoto van Alex en een babyfoto van mij, op wie gaat ze lijken? Straks maken we van ons kindje ook newborn foto’s, ben benieuwd hoe die gaan worden!

Babykamer-foto's

Als bloemenmeisje kan ik het toch niet laten iets met bloemen te doen. Oke, deze zijn helaas van zijde maar wel heel leuk in de babykamer!

Babykamer-decoratie

Babykamer-comode

Super lief kaartje van mijn schoonzusje gekregen, die behoud nog even zijn plekje op de kamer. Ook als ik straks echt mama ben!

Babykamer-bijna-mama

Ook zo’n leuk tweedehands krijgertje, een hobbelpaardje. Ik zie het al helemaal voor me!

Babykamer-schommelpaard

Voor nu ze nog zo klein is hebben we haar kamertje wat intiemer gemaakt met een grote vakkenkast van Ikea, in deze kast zitten deurtjes afgewisseld met opbergboxen. Kan zijn dat we er in de toekomst nog wat bij willen of het lekker zo laten. Voor nu is het top!

Babykamer-verdeelkast

Babykamer-bankje

Deze is toch lief!

Babykamer-nijntje

Dit is een erfenis van mijn oma een vloerbedekking schilderij (zo noem ik dat altijd, heeft vast een andere naam..) met een bloemrijk stilleven. Ik hou wel van wat vintage in de babykamer. Het maakt het meteen lekker eigen en uniek!

Babykamer-decoratie2

Ook het tafeltje waar de plant opstaat is vintage. Ik hou er van!

Babykamer-totaal

Dit mag ze allemaal doen! En ik of haar vader zal vrolijk mee doen!

Babykamer-tekst

.

Babykamer-ledikantje

Babykamer-decoratie3

Nelleke Bontje - Bewuste Geboortewerker. HypnoBirthing® docent - Zwangerschapscoach - En daarnaast moeder van twee prachtige dochters die ik vol vertrouwen een kalme geboorte heb kunnen geven. Mijn zwangerschappen en het moederschap heeft deze missie in mij losgemaakt. Waarbij ik 100% overtuigd ben dat we een betere wereld kunnen creëren met kalme geboortes door ontspannen moeders.
Ellen
Door

Ellen

op 26 Jan 2016

Wat ziet het er leuk uit, echt ingericht op jullie eigen manier. Mag ik nog even iets vragen? De foto en het schilderij, kunnen die niet onderuit glijden, want je moet er toch niet aan denken dat dit zo bij je kleintje in het bedje beland . Geniet verder van je zwangerschap: je eerste kindje krijgen is zo bijzonder!

Nelleke Bontje
Door

Nelleke Bontje

op 28 Jan 2016

Hoi Ellen, Daar hebben we idd goed naar gekeken en dat zal niet gebeuren :-) Het idee alleen al! Bedankt voor je medeleven en berichtje!

Luus
Door

Luus

op 26 Jan 2016

Heel lief... ze is meeeeer dan welkom! Dat is duidelijk!!??

Nelleke Bontje
Door

Nelleke Bontje

op 28 Jan 2016

Klopt!!

Amber Hammen -van Haaster
Door

Amber Hammen -van Haaster

op 26 Jan 2016

Helemaal klaar voor de grote dag waarop jullie haar eindelijk mogen ontmoeten.... Heel veel succes met de laatste loodjes en wat zal ze er heerlijk slapen straks...dat weet ik wel zeker hihi... Ook een groet voor mn neef Alex want voor de mannen zijn de laatste loodjes pittig...

Nelleke Bontje
Door

Nelleke Bontje

op 28 Jan 2016

Hi Amber, Leuk van je te horen!! En dankjewel! Groetjes zijn door gegeven en tot zover zijn de laatste loodjes (op een leuke manier) meer spannend dan echt zwaar...!

Reactie plaatsen