Blij met KIIND

Ik zie mij zelf wel als een bewuste vrouw en moeder. Ik ben 33 jaar en heb in mijn leven al best wel veel geleerd over persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, groei, mindset etc. Daarom heb ik met heel wat dingen omtrent zwangerschap en moederschap waar ik vraagtekens bij zette. Moet dat nu echt zo? Wil ik dit? Klopt dat? Hoe heeft moeder natuur het bedoeld?

Tijdens mijn speurtocht naar antwoorden op internet, (God zij dank hebben we tegenwoordig internet!) kwam ik al snel op de website van KIIND.nl. Meestal goed onderbouwde artikelen en hebben een hoog ‘that makes sense’ gehalte.

Huttenbouwen met KIIND

Huttenbouwen is ook opvoeden is hun slogan. Daarmee heb je mij al te pakken en dekt enorm goed de lading. Lekker spelen met je kind, hem laten ontdekken en samen ontdekken. Dat hoeft echt niet met kant-en-klaar speelgoed wat niets meer te fantaseren overlaat. Juist met alledaagse voorwerpen of materiaal uit de natuur kunnen die kleintjes het meest losgaan in hun fantasie.

Zoals ik al eerder aangaf heb ik veel vragen omtrent moederschap, gevoelens, wat men zegt, hoe de natuur het bedoeld heeft etc. Met heel veel van deze vragen kan ik niet terecht in mijn omgeving. Ouders die hebben het toch anders ‘geleerd’ vroeger. Consultatiebureau geeft heel ouderwets advies… Wanneer ik dat aanhoor, denk ik vaak ‘dit kan niet de manier zijn’ en ga ik weer het internet op. Vaak kom ik bij KIIND uit. Daar lees ik wat ik intuïtief al wist of wat beter voelt. Het is fijn om deze bevestigingen te lezen en geven me houvast om mijn ervaringen te uiten.

Ook mooi vind ik dat ze terug gaan naar moeder natuur. Hoe heeft zij dingen bedoeld? Dat we dode ziektekiemen met vergif ingespoten krijgen om zo bestand te zijn tegen ziektes? Nee, juist gezond leven is wat je daarmee gaat helpen, een gezond immuunsysteem bouwen! Makes sense!

 

Nelleke Bontje - Bewuste Geboortewerker. HypnoBirthing® docent - Zwangerschapscoach - En daarnaast moeder van twee prachtige dochters die ik vol vertrouwen een kalme geboorte heb kunnen geven. Mijn zwangerschappen en het moederschap heeft deze missie in mij losgemaakt. Waarbij ik 100% overtuigd ben dat we een betere wereld kunnen creëren met kalme geboortes door ontspannen moeders.
Reactie plaatsen