De oefenouders zijn nu al enthousiast over de cursus HypnoBirthing!

De oefenouders zijn nu al enthousiast over de cursus HypnoBirthing!

De kop is eraf! Al twee avonden cursus HypnoBirthing gegeven aan de oefen-ouders. Natuurlijk doe ik dit voor de eerste keer maar het voelt nu al zo lekker de stellen deze waardevolle informatie te geven. Ze hebben er echt iets aan en dat gaat hun ervaring tijdens het geboorte proces zoveel goeds doen. Het geeft mij veel voldoening en bevestiging! Ik ben blij deze weg gekozen te hebben.

Ook leer ik elke avond weer dingen om de volgende keer beter te doen maar daarvoor zijn het oefenstellen en mag ik met een gerust hart een oefening over doen J

In januari start ik een nieuwe cursus waarbij plek is op een maandagavond maar ook op een zaterdagochtend. Kijk hier voor de datums en mail even als je speciale verzoeken hebt. Tegen die tijd is mijn certificering in orde en ben ik lid van de Vereniging van HypnoBirthing docenten waardoor men via de verzekering een deel van het bedrag terug kan krijgen. Check hiervoor bij je eigen verzekering en het kan waardevol zijn te besluiten over te stappen van verzekering nu het nog kan!

Ook de stellen zijn enthousiast:

Niet alleen ik ben enthousiast. Nog belangrijker: De ouders zijn ook meer dan enthousiast! Dit zijn hun reacties na twee avonden:

Pascal: “Rete interessant! Hoe dieper we op deze materie in gaan hoe interessanter ik het ga vinden. De vooroordelen die ik over de cursus had zijn helemaal niet waar!”

Nathalie: “ Deze cursus geeft me vertrouwen, bevestigd en versterkt mijn eigen intuïtie. Gelukkig geen getrut, alleen maar waardevol!”

Arjan: “De bewustwording van de zwangerschap en het geboorte proces, die we tijdens deze twee avonden al hebben gekregen is heel waardevol. Ook de ontspanningsoefeningen die we geleerd krijgen ervaar ik als zeer prettig. Alleen daar voor kom ik al graag!”

Esther: “Dat deze cursus samen met de partners is, vind ik een enorme meerwaarde. We beleven het nu veel meer samen!”

 

Nelleke Bontje - Bewuste Geboortewerker. HypnoBirthing® docent - Zwangerschapscoach - En daarnaast moeder van twee prachtige dochters die ik vol vertrouwen een kalme geboorte heb kunnen geven. Mijn zwangerschappen en het moederschap heeft deze missie in mij losgemaakt. Waarbij ik 100% overtuigd ben dat we een betere wereld kunnen creëren met kalme geboortes door ontspannen moeders.
Reactie plaatsen