Intens verliefd op m'n kindje!

Ik houd al van Yara toen ze nog in mijn buik zat. Door het bewegen van haar in mijn buik was ik al trots op haar en voelde ik een band ontstaan. Helemaal toen ik het idee kreeg dat ze op mijn bewegingen reageerde. De verhalen die ik haar vertelde onderweg en hoe leuk het leven zou worden als ze geboren was, maakte dat ik er steeds meer naar haar komst uit ging kijken. Ook vertelde ik haar hoeveel haar vader en ik van haar zouden houden net als haar opa en oma’s, ooms en tantes en andere lieve mensen in ons leven… Zo welkom!

Vanaf het eerste moment dat ze geboren was voelde het goed en er was een natuurlijke manier van houden van, onvoorwaardelijk noemen ze dat geloof ik. De tinteing door je lijf, de tranen in je ogen van geluk en trots, dat bijzondere onbeschrijvelijke gevoel. Het wordt alleen maar sterker nu we samen kunnen lachen, ik liedjes voor haar zing waar ze blij van wordt, ze heerlijk bij haar vader ligt en lief naar hem lacht (dan smelt ik helemaal).

Ik betrap mezelf erop dat ik nu al best vaak foto’s terug kijk van de afgelopen 7 weken. Ik ben als een echte moeder die ontzettend veel foto’s van haar kind maakt. Ik bekijk die foto’s met zoveel liefde en trots terwijl ze gewoon in mijn armen ligt, misschien een paar minuten ouder, haha. Misschien ben ik gewoon blij dat ik die mooie foto’s heb voor later. Anyway, ik vindt haar echt geweldig, super slim, lief en heeeuul knap! 🙂 (net als alle moeders dat van hun kindjes vinden natuurlijk!).

Het is lente, de bloemen beginnen lekker te ruiken op de velden buiten, er komen voorjaarskriebels in mijn buik en ik ben intens verliefd op m’n kindje, op m’n vriend, op het leven!

Nelleke Bontje - Bewuste Geboortewerker. HypnoBirthing® docent - Zwangerschapscoach - En daarnaast moeder van twee prachtige dochters die ik vol vertrouwen een kalme geboorte heb kunnen geven. Mijn zwangerschappen en het moederschap heeft deze missie in mij losgemaakt. Waarbij ik 100% overtuigd ben dat we een betere wereld kunnen creëren met kalme geboortes door ontspannen moeders.
Reactie plaatsen