Dikke pret in de ballenbak

Een vriendin met een kindje van bijna anderhalf stelde voor om naar Monkey Town te gaan met een ballenbak voor de kleintjes… Mijn eerste gedachte was ‘Hellup…, daar ben ik nog helemaal niet aan toe’. Het besef kwam binnen als een hamer, ik zou in de toekomst meerdere middagen slijten in hysterisch gekleurde speelparadijzen met hyperactieve kinderen die je daarna bekaf in bed kunt leggen (dat dan weer wel :-)).

Nadat haar voorstel bij mij was geland besloot ik het maar gewoon te ervaren. Ondanks dat Yara te klein is om actief mee te doen is ze allert en ontspannen genoeg om er plezier van te hebben. Ze is nog steeds een relaxt en nieuwsgierig kind dat de wereld open bekijkt en met veel vertrouwen. Ze is altijd makkelijk en leuk om mee te nemen.

Eenmaal wakker na de autorit zag ze mijn vriendin als eerst en begroete die met een grote glimlach, heerlijk toch! In de ballenbak heeft ze haar ogen uitgekeken, gelachen om Isabelle, zijn we samen van de glijbaan gegaan en is ze bar bezig geweest met het proberen vasthouden van een bal #trots.

Dus net 20 weken en nu al dikke pret in de ballenbak!! Dat wordt wat!

En eerlijk is eerlijk, het kind in mij werd heel blij van de hysterie van kleuren en de mogelijkheden die deze super kindvriendelijke apenkooi bied. Alles is gemaakt van stevig kussenachtig materiaal, kinderen kunnen er helemaal los in gaan. Ik kan me voorstellen dat Yara dit later allemaal erg leuk zal vinden. Maar dan zal eerst moeders toch een paar keer mee moeten om samen te ontdekken en het avontuur aan te gaan. I’m in en can’t wait :-)

Nelleke Bontje - Bewuste Geboortewerker. HypnoBirthing® docent - Zwangerschapscoach - En daarnaast moeder van twee prachtige dochters die ik vol vertrouwen een kalme geboorte heb kunnen geven. Mijn zwangerschappen en het moederschap heeft deze missie in mij losgemaakt. Waarbij ik 100% overtuigd ben dat we een betere wereld kunnen creëren met kalme geboortes door ontspannen moeders.
Reactie plaatsen