We gaan starten met de cursus HypnoBirthing®!
18 oktober 2018 

We gaan starten met de cursus HypnoBirthing®!

Na een intensieve, super interessante en energiegevende opleiding te hebben gevolgd. Na het afronden van mijn examens. Na de oefencursus met oefenstellen te hebben afgerond mag ik eindelijk aan de slag met het geven van de cursus HypnoBirthing® via de officiele Mongan Method. Deze dame (Marie Mongan) heeft HypnoBirthing® ontwikkeld, gebaseerd op al oude principes en op de kaart gezet. Aan de basis staat het oervertrouwen in ons vrouwenlichaam en zoals de natuur het bedoeld heeft.

Ik heb er tijdens mijn eigen bevallingen enorm veel aangehad en kan terug kijken op hele fijne geboortes van onze meiden. Nog steeds voel ik een soort van oerkracht en enorme trots als ik daar aan terug denk en waarschijnlijk blijft dit heerlijke gevoel de rest van mijn en ons leven bij! Hypnobirthing is een filosofie met krachtige mindsetskills, samen met natuurwetten, inzichten over hoe geweldig het (vrouwen)lichaam in elkaar steekt. Hoe alles in het lichaam (bij gezonde vrouwen) samenwerkt om de geboorte zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naast deze kennis en skills gaan we ook gebruikmaken van zelfhypnose en hoe we daarmee het onderbewuste kunnen aanspreken en voorbereiden op een kalme geboorte vol vertrouwen.

De cursus is echt een zeer praktische cursus ter voorbereiding op een fijne geboorte. Geeft goede inzichten voor tijdens de zwangerschap, geeft inzichten in hoe het geboorte proces verloopt. Leert je welke ademhalingstechnieken je op de juiste momenten kunt toepassen. Bereidt je voor op de bevalling zelf en de eerste dagen met jullie kindje. Ook krijg je goede handvatten voor hoe jullie met de zorgverleners in gesprek kunt en zo de regie te houden over het verloop van de geboorte, hoe die zich ook aandient én met vertrouwen in de verloskundigen/zorgverleners.

Nog even ter verduidelijking: Het is alles behalve een pufcursus ;-) en man/partner vriendelijk!!

In deze onderstaande video vertel ik je wat meer over wat deze cursus inhoud en hoe ik erbij ben gekomen dit in eerste instantie voor ons te gaan doen.

Wil je je aanmelden voor de eerstvolgende cursus die half november van start gaat kijk dan op deze pagina en reserveer snel je plekje!

Of bel 0620079282

Nelleke Bontje - Bewuste Geboortewerker. HypnoBirthing® docent - Zwangerschapscoach - En daarnaast moeder van twee prachtige dochters die ik vol vertrouwen een kalme geboorte heb kunnen geven. Mijn zwangerschappen en het moederschap heeft deze missie in mij losgemaakt. Waarbij ik 100% overtuigd ben dat we een betere wereld kunnen creëren met kalme geboortes door ontspannen moeders.
Reactie plaatsen