Hoe volg ik een zwangerschapscursus tijdens het Corona virus?

Hoe volg ik een zwangerschapscursus tijdens het Corona virus?

My oh my wat een bizarre situatie creëert dit Corona virus voor ons allemaal. Voor iedereen heeft dit enorm veel impact. Zeker ook voor jullie. Je bent zwanger (neem ik aan, wanneer je op deze website terecht gekomen bent) van een kindje! En naast het feit dat er al veel op je afkomt, is het nu niet eens echt zeker of je de zorg en begeleiding kunt krijgen die je zou willen. Het Corona virus zorgt ervoor dat de ziekenhuizen overvol raken en waaneer jij geen medische indicatie hebt, word je vriendelijk doch dringend verzocht om thuis te bevallen. Wanneer je hier niet zelf voor kiest en je graag naar het ziekenhuis had willen gaan kan dit erg onprettig voor jullie zijn.

Persoonlijk ben ik van mening dat thuis bevallen een stuk veiliger is en de kans op ingrepen vele malen kleiner is. Misschien een gek idee voor jou omdat je juist denk dat je in het ziekenhuis veiliger bent, omdat daar alle hulpmiddelen dichtbij zijn. Dat is ergens ook zo, maar weet dat er daarom ook veel sneller gebruik van gemaakt zal worden en dat is lang niet altijd nodig. Dit richt ook vaak meer schade aan dan nodig is, ook al is dat natuurlijk helemaal niet bedoeling. Voor moeder en kind is het het allerbeste wanneer ze in alle rust en vertrouwen het geboorteproces kunnen beleven op hun eigen tempo. Zonder inleiding, helpende handjes of medicatie. De kans hierop is thuis veel groter dan in het ziekenhuis.

En je wilt nu ook helemaal niet in het ziekenhuis zijn, waar zoveel (mogelijke) besmette mensen zijn…

De angsten en onzekerheden die je nu voelt over je zwangerschap de bevalling maar ook over de toekomst hebben invloed op je kindje. Hij marineert als het ware in jou, of in ontspanning of in stress hormonen. Het is heel waardevol om daar nu al op een goede manier mee om te gaan zodat hij of zij en jij natuurlijk er het minste last van hebben.

Online zwangerschapscursus tijdens de Corona virus

Dat vertrouwen moet je bij jezelf zien te vinden. En daar kan ik je echt enorm goed mee helpen. Wanneer je zwanger bent in deze bizarre tijd is het beste wat je kan doen een HypnoBirthing© zwangerschapscursus volgen. Ik deze cursus leer je ontspannen te blijven en in je eigen lichaam te vertrouwen. Je krijgt hele praktische tips, alle kennis over bevallen en je geboortelichaam die je nodig hebt om dat vertrouwen te krijgen en we gaan op een heel diep niveau aan de gang met ontspanning en je onderbewuste!

Deze cursus geven we normaal gesproken alleen face to face in groepsverband of privé, maar dat gaat dus nu helaas niet. Maar omdat het nu, meer dan ooit, nodig is om zwangeren op de juiste manier voor te bereiden op een ontspannen thuisbevalling waar ze vol van zelfvertrouwen zijn, geven we de cursus nu ook (tijdelijk) online.

Via groepshangouts geef ik les, kan er interactie plaatsvinden en is er evengoed alle ruimte voor vragen en persoonlijke verhalen. Dit terwijl we allemaal veilig thuis kunnen blijven.

Normaal vraag ik €300,- voor de zwangerschapscursus van 5 bijeenkomsten maar nu kan ik deze nu online aanbieden voor €247,- per stel. Want ja het is nu ook meer dan ooit belangrijk dat je geboortepartner je bij kan staan tijdens de geboorte van jullie kindje maar ook de periode ervoor en erna! In de cursus krijgen jullie heel veel handvatten en tips om hier mee aan de gang te gaan! De cursus zal ook helemaal afgestemd zijn op de situatie van nu.

Ik heb zelf onze twee dochters in groots vertrouwen thuis ter wereld kunnen laten komen omdat ik deze cursus ooit zelf heb gevolgd. Ik gun het jullie ook zo ontzettend. Ik ben er van overtuigd dat dit het beste is om te doen voor jullie gezamenlijke beste start.

Klik hier voor meer informatie over de online variant van de HypnoBirthing zwangerschapscursus en checkout!

Nelleke Bontje - Bewuste Geboortewerker. HypnoBirthing® docent - Zwangerschapscoach - En daarnaast moeder van twee prachtige dochters die ik vol vertrouwen een kalme geboorte heb kunnen geven. Mijn zwangerschappen en het moederschap heeft deze missie in mij losgemaakt. Waarbij ik 100% overtuigd ben dat we een betere wereld kunnen creëren met kalme geboortes door ontspannen moeders.
Reactie plaatsen